Voerboten

Home»Voerboten

voerboten van schrijver modelbouw

De Carpcatcher BT V

Dit concept voerboot is inmiddels een begrip onder de karpervissers, door zijn betrouwbaarheid en kwaliteit en niet te vergeten  de ongeëvenaarde service, nog steeds de meest de meest verkochte voerboot binnen de benelux.

Romp

De romp is vervaardigd uit een slagvast kunststof genaamd ABS. Dit materiaal word aangeleverd in platen van 4mm dik en word vervolgens vacuum in de mal getrokken. ABS is een kunstoog waar geen ABS niet gevoelig is voor UV-stralen of andere weersinvloeden.
Het wordt dus op den duur niet hard en broos; het behoudt zijn soepelheid. Vandaar dat op de romp ook maar liefst 5 jaar garantie gegeven word.

Electronica

De electronica die voor de carpcatcher voerboten wordt gebruikt komt van merken ROBBE of GMAUPNER. Dit zijn teven de bekendste topmerken uit de modelbouw. Dat er met andere goedkopere merken gewerkt kan worden zijn we ons terdege bewust, maar dan moeten we concessies doen aan de kwaliteit.

Motoren

De motoren die we gebruiken zijn van het merk Gmaupner,type Speed 720 BB Torque. Dit zijn motoren met relatief laag stroomgebruik.
waardoor de totale vaartijd uit komt op 4,,5 uur! Ook is het toerental in vergelijking tot andere motoren uit de modelbouw erg laag (4100 rot./min.),waardoor minder slijtage en geluid optreed.

Tonnie-boot       Tonnie-boot-compleet

UA-75636014-1